• Facebook

  • Facebook

  • Facebook

  • Facebook

  • Testimoniale

Programeaza-ti o intalnire 021 224 15 15

Despre bucatarii

BORA Pure – plită inducție cu hotă integrată

BORA Pure – cel mai inovativ și eficient sistem de aspirație de până acum, cu design personalizabil. KUXA studio este unic importator al produselor BORA în România.

Află în continuare de ce o plită cu extractor BORA Pure îți va schimba experiența gătitului:

BORA Pure - plita inducție cu hotă integrată

  • Design minimalist în montaj și funcționare

În funcție de materialul blatului de bucătărie, plita BORA Pure poate fi montată pe blat sau tip flush (la același nivel cu blatul). Liniile se continuă perfect și elegant cu designul bucătăriei, iar curățarea plitei se va realiza mult mai ușor în varianta flush. La capitolul funcționare, atunci când plita se află în modul stand-by, controalele display-ului sunt practic invizibile, iar atunci când este pornită, sunt redimensionate și controlate de un sistem de iluminare inteligent.

  • Libertate în proiectare

Fie că vorbim despre poziționarea pe insulă sau la geam, plita BORA este de neoprit. Designul bucătăriei nu trebuie să fie modificat din cauza necesității unei hote. Mai mult, poți poziționa plita chiar la perete, iar în locul suspendatelor se poate opta pentru un joc volumetric de carcase decorative pentru un design modern/minimalist. Poți vedea mai multe proiecte cu BORA pe insulă, la geam sau la perete folosind filtrele cu același nume din categoria DETALII, chiar la noi pe site.

  • Design personalizat

Cu șase culori diferite pentru duze (negru, cupru, verde jad, roșu, albastru roial și portocaliu), BORA Pure se poate adapta oricărui stil și oricărei cromatici din bucătăria ta.

  • Panou de control intuitiv – sControl

Modul de funcționare al panoului de control se accesează printr-o zonă sensibilă la glisare verticală – mișcările în sus și în jos sunt intuitive pentru utilizator, la fel cum este și apăsarea. Toate funcțiile importante sunt accesate extrem de ușor, cu o simplă atingere.

  • Extractor cu control automat

Puterea de extracție a vaporilor se poate ajusta singură, în funcție de volumul acestora din procesul de gătire curent. Constant, ajustarea manuală a intensității de extracție nu mai este necesară, iar beneficiarul se poate concentra 100% pe gătit.

  • Zonă de gătit extinsă

Datorită panoului de control central și dispunerii zonelor de gătit, plita BORA oferă spațiu suficient pentru 4 oale cu o dimensiune de până la 24cm, toate încălzite constant și eficient, indiferent de conținutul acestora.

  • Întreținere ușoară

Componentele care intră în contact cu vaporii de gătit, pot fi îndepărtate cu ușurință prin canalul de extragere al aerului și pot fi puse direct în mașina de spălat vase, unde ocupă puțin loc. Dacă în timpul gătitului se varsă lichide sau solide în duza de admisie, nu este o problemă – plita are integrată o tavă de scurgere care prinde toate resturile alimentare.

  • Volum minim

BORA Pure funcționează întotdeauna cu un volum minim, chiar și când se află la treptele superioare de putere. Acest lucru se datorează fluxului optim de aer și utilizării unui ventilator extrem de silențios. Fără distrageri în timp ce gătești sau întreții conversații!

  • Filtre ușor de schimbat

Indiferent dacă se optează pentru varianta cu recirculare sau evacuare, mirosurile specifice gătitului sunt neutralizate de filtre de cărbune activ. Tot pentru o întreținere ușoară, filtrul se poate schimba ușor, accesibil prin partea superioară sau prin canalul de extragere, fără a fi nevoie să demontezi sertarele sau plinta.

  • Spațiu de depozitare maximizat

Cu mai puțin de 200 mm grosime, înălțimea necesară pentru instalarea unității de evacuare/recirculare integrată garantează spațiu de depozitare pentru oale sau ustensile de gătit în corpul în care este montată plita. Chiar și în corpurile cu o adâncime de 60 cm, niciun sertar nu suferă modificări dacă se optează pentru varianta cu recirculare.

  • Eficiență energetică

Vorbind de o tehnologie de ultimă generație, plita BORA Pure are o clasă de consum energetic cotată cu A+, cu un consum de 35 kWh pe an, ceea ce contribuie semnificativ la reducerea costurilor pe termen mediu și lung.

Detalii tehnice despre plitele BORA Pure:

  • Se recomandă ca distanța minimă de la marginea din față a blatului până la decupajul pentru inserția plitei să fie de minim 50 mm.
  • Dimensiunile minime pentru corpurile de mobilier în care se montează plita trebuie să fie de minim 800 mm lățime și 600 mm adâncime, fiind posibilă instalarea ei atât pe o insulă, cât și într-o latură a mobilierului.
  • Există două modele, unul cu evacuare și unul cu recirculare. Designerul KUXA te va ajuta în alegerea celui mai potrivit pentru configurația bucătăriei tale, în funcție de planul de instalații, designul dorit, spațiul disponibil și locul în care dorești montată plita.

Diferite planuri de instalare în funcție de tipul plitei:

  1. model cu evacuare instalat pe un corp montat la perete, cu flux de aer evacuat către spate, rotund – canalul de debit trebuie scurtat, iar diametrul găurii pentru evacuare trebuie să fie ideal recomandat peste 180 mm, iar aerul trebuie evacuat în linie dreaptă, indiferent de condițiile meteo;
  2. model cu evacuare montat pe un corp montat la perete, cu flux de aer evacuat către spate, rectangular – este necesară o gaură de aerisire cu dimensiunea de 310 x 155 mm, iar aerul trebuie evacuat în linie dreaptă, indiferent de condițiile meteo;
  3. model cu evacuare instalat pe insulă sau peninsulă, cu flux de aer evacuat prin partea dreaptă superioară – diametrul găurii pentru evacuare trebuie să fie de minim 180 mm, iar aerul trebuie evacuat în linie dreaptă, indiferent de condițiile meteo;
  4. model cu evacuare instalat pe insulă, cu flux de aer evacuat prin partea stângă a subsolului, sub podea, rotund – diametrul găurii pentru evacuare trebuie să fie de minim 180 mm, iar aerul trebuie evacuat în linie dreaptă, indiferent de condițiile meteo. În aceste cazuri, se recomandă a avea proiectul bucătăriei înainte de a finisa interioarele, chiar înainte de turna șapa;
  5. model cu evacuare instalat pe insulă, cu flux de aer evacuat prin partea dreaptă a plintei – este necesară o gaură de aerisire cu dimensiunea de 310 x 155 mm;
  6. model cu recirculare instalat pe insulă, cu flux de aer în spate – trebuie păstrată o distanță de minim 25 mm între spatele corpului de mobilier si sistemul de recirculare instalat. În jurul sistemului de recirculare trebuie lăsat un spațiu recomandat de 500 cm2.

Comentarii(0)

Comenteaza si tu

Alte articole pe aceeasi tema

Descoperă tehnologia TPB tech® pentru bucătăria ta KUXA!
16 iulie 2021

Îți poți închipui cum ar fi să gătești direct pe blatul de lucru, pe o suprafață netedă, fără ochiuri vizibile? TPB tech® este prima tehnologie pentru blaturile de lucru cu inducție integrată, unde poți găti în același loc în care toci alimentele sau servești masa. Inovația TPB tech®, concepută inițial pentru segmentul profesional de bucătărie, […]

Plitele cu hotă integrată BORA – răspunsuri la cele mai comune întrebări!
11 martie 2021

Plitele cu hotă încorporată BORA vin cu multiple avantaje, de la libertatea de proiectare, design-ul aparte și până la funcțiile inteligente care transformă gătitul într-o plăcere pentru toată lumea. Dar evident cel mai mare plus este de fapt eficiența incredibilă în eliminarea mirosului.    Află care sunt răspunsurile la cele mai des întâlnite întrebări legate […]

BORA Classic 2.0 – plită cu inducție și extractor integrat
25 februarie 2021

BORA Classic 2.0 – libertate și flexibilitate pentru bucătăria ta. Panoul de control central este revoluționar și nu se pierde niciun centimetru din zonele de gătit. BORA Classic 2.0 este, pe scurt, un sistem extrem de estetic, silențios și cu cea mai mare gamă posibilă de accesorii. KUXA studio este unic importator al produselor BORA […]

Contactati-ne la numarul de telefon:021 224 15 15