• Facebook

  • Facebook

  • Facebook

  • Facebook

  • Testimoniale

Programeaza-ti o intalnire 021 224 15 15

Despre bucatarii

BORA Professional – plita cu inducție și extractor, visul oricărui bucătar profesionist

BORA Professional – plita cu inducție și extractor pentru orice bucătar profesionist.

Rezultatul a 10 ani de cercetare și dezvoltare reprezintă idealul pentru fiecare bucătar: performanță superioară, estetică extrem de funcțională și opt plite de gătit care pot fi combinate în mod aleatoriu pentru a permite libertatea de proiectare nelimitată și eficiența maximă a ventilației. Butoanele de control inteligente oferă confort maxim cu programele sale funcționale integrate și afișajul digital.

Descoperă de ce o plită BORA Professional este visul oricărui bucătar profesionist:

BORA professional

  • Butoane de control inteligente

Combinația perfectă între butoanele clasice, simple și posibilitățile tehnologice oferite de sistemul cu touch-display. Diferitele funcții ale plitei sunt controlate prin intermediul butoanelor din oțel inoxidabil.

  • Clapetă de acoperire automată 

Clapeta capacului se deschide și se închide automat atunci când extractorul este folosit. Datorită senzorului integrat, blocarea accidentală a degetelor în timpul închiderii clapei este imposibilă.

  • Sistem modular personalizabil

BORA Professional oferă o gamă largă de zone de gătit la alegere, de la cele cu inducție, până la gaz sau chiar grill din oțel inoxidabil Tepan, care pot fi combinate după bunul plac cu sistemul de extracție. Se pot combina una, două, trei sau chiar mai multe zone de gătit.

 

  • Funcție de reținere a căldurii

Pe zonele de gătit ale plitei BORA Professional poți selecta din 3 niveluri de păstrare a căldurii cu diferite temperaturi, în funcție de preparatele gătite. Asta înseamnă că îți poți păstra mâncarea caldă la o temperatură optimă și constantă, fără a exista riscul de a o arde.

  • Controlul precis al temperaturii

Grill-ul din Tepan oferă putere maximă, 2 zone mari de gătit și controlul precis și unic al temperaturii. Temperatura dorită poate fi setată direct până la ultimul grad și va rămâne menținută cu precizie. În plus, încălzirea rapidă la 250 ° C în mai puțin de 5 minute economisește timp și energie.

  • Zonă de gătit extinsă

Cu zone de gătit extinse, de 54 cm, BORA Professional îți oferă și mai mult spațiu pentru preparatele tale – chiar și două oale de dimensiuni mari pot fi așezate una în fața celeilalte. Cu o suprafață deosebit de mare, zonele de gătit cu inducție garantează că toate oalele, indiferent de dimensiunea lor, sunt încălzite complet și constant.

  • Volum minim

Mulțumită ventilatorului integrat în zona plintei, BORA Professional este extrem de silențioasă chiar și pe trepte ridicate de putere. Fără distrageri în timp ce gătești sau întreții conversații!

  • Extractor cu control automat 

Puterea de extracție a vaporilor se poate ajusta singură, în funcție de volumul acestora din procesul de gătire curent. Acest lucru îți oferă mai mult timp și concentrare pentru gătit, întrucât nu mai este nevoie să ajustezi manual intensitatea extracției.

  • Eficiență energetică

Vorbind de o tehnologie de ultimă generație, plita BORA Professional are o clasă de consum energetic bine cotată, în funcție de modelul ales. În cazul în care optați pentru extractorul simplu, acesta se încadrează în clasa A++, având un consum mediu de 24 kWh/an, în timp ce extractorul cu ventilator încorporat se încadrează în clasa A+, cu un consum mediu de 33 kWh/an.

Detalii tehnice despre plitele BORA Professional:

  • Se recomandă ca distanța minimă de la marginea frontală a blatului până la decupajul pentru inserția plitei să fie de minim 74 mm.
  • Există 8 zone de gătit modulare care pot fi compinate după bunul plac:
    • Plită BORA Pro, suprafață inducție, 2 zone de gătit;
    • Plită BORA Pro, inducție, 2 zone de gătit;
    • Plită BORA Pro cu spațiu pentru WOK, pe bază de inducție;
    • Plită BORA Pro HiLight, inducție, cu 2 zone de gătit: 2 inele/ 3 inele;
    • Plită BORA Pro HiLight, inducție, cu 2 zone de gătit: 3 inele/ prăjitor;
    • Plită BORA Pro Hyper Glass cu 2 zone de gătit: 1 inel/ 2 inele;
    • Plită BORA Pro, gaz, 2 ochiuri;
    • Plită BORA Pro Grill din oțel inoxidabil Tepan.

  • Există 4 variante de combinare a extractorului și plitelor (nu uita, pentru fiecare extractor este necesar un buton de control extern, iar pentru zonele de gătit, sunt necesare două butoane). De asemenea, poți opta și doar pentru varianta de plită, fără extractor:
    • plită;
    • extractor + plită;
    • plită + extractor + plită;
    • plită + extractor + plită + extractor + plită;
    • plită + extractor + plită + plită + extractor + plită;
  • Diferite planuri de instalare în funcție evacuarea plitei, pentru extractorul fără ventilator integrat:
    1. BORA Pro cu evacuare, montată pe un corp de mobilier la perete, cu ventilator de plintă ULS, amortizor rectangular USDF și flux de aer evacuat către partea stângă a plintei – este necesară o gaură de aerisire cu dimensiunea de 310 x 155 mm.
    2. BORA Pro cu evacuare, montată pe un corp de mobilier la perete, cu ventilator de perete exterior ULA, amortizor rectangular USDF și flux de aer evacuat în partea dreaptă sub blatul de lucru – diametrul găurii pentru evacuare trebuie să fie ideal recomandat peste 180 mm + este necesar un tub cu diametrul de 40 mm pentru linia de comandă și cablul de rețea.
    3. BORA Pro cu evacuare, montată pe un corp de mobilier la perete, cu ventilator pentru conducte ULI, amortizor rectangular USDF și flux de aer evacuat prin partea stângă, sub podea – este necesar montajul sub podea, complet integrat în stratul de nivelare, alături de o gaură de aerisire cu dimensiunea de 310 x 155 mm. În aceste cazuri, se recomandă a avea proiectul bucătăriei înainte de a finisa interioarele, chiar înainte de turna șapa.
    4. BORA Pro cu evacuare, montată pe insulă, cu ventilator pentru conducte ULI, amortizor rotund USDR100 și flux de aer evacuat prin partea dreaptă, sub podea – diametrul gurii de aerisire trebuie să fie de minim 180 mm, iar aerul trebuie evacuat în linie dreaptă, indiferent de condițiile meteo. În aceste cazuri, se recomandă a avea proiectul bucătăriei înainte de a finisa interioarele, chiar înainte de turna șapa.
    5. BORA Pro cu recirculare, montată pe un corp de mobilier la perete, cu ventilator de plintă ULS, amortizor rotund USDR50 și cutie de curățare a aerului ULB3 – cutia de curățare a aerului trebuie să fie accesibilă pentru a putea înlocui cartușele și filtrele fine. Spațiul recomandat este de 800 x 180 mm sau o zonă liberă de 500 cm2. De asemenea, deschiderea fluxului de retur a aerului trebuie să fie de minim 500 cm2 pentru fiecare cutie de curățare și de minim 1000 cm2 în cazul plitei de gătit pe gaz.
    6. BORA Pro cu recirculare, montată pe insulă, cu ventilator de plintă ULS, amortizor rectangular USDF și cutie de curățare a aerului ULB3 – cutia de curățare a aerului trebuie să fie accesibilă pentru a putea înlocui cartușele și filtrele fine. Spațiul recomandat este de 800 x 180 mm sau o zonă liberă de 500 cm2. De asemenea, deschiderea fluxului de retur a aerului trebuie să fie de minim 500 cm2 pentru fiecare cutie de curățare și de minim 1000 cm2 în cazul plitei de gătit cu gaz.
    7. BORA Pro cu recirculare, montată pe insulă, cu ventilator de plintă ULS, amortizor rotund USDR50 și cutie de curățare a aerului ULB3 – cutia de curățare a aerului trebuie să fie accesibilă pentru a putea înlocui cartușele și filtrele fine. Spațiul recomandat este de 800 x 180 mm sau o zonă liberă de 500 cm2. De asemenea, deschiderea fluxului de retur a aerului trebuie să fie de minim 500 cm2 pentru fiecare cutie de curățare și de minim 1000 cm2 în cazul plitei de gătit cu gaz.
    8. BORA Pro cu recirculare dublă, montată pe insulă, cu ventilator de plintă ULS, amortizor rotund USDR50 și cutie de curățare a aerului ULB3 – cutia de curățare a aerului trebuie să fie accesibilă pentru a putea înlocui cartușele și filtrele fine. Spațiul recomandat este de 800 x 180 mm sau o zonă liberă de 500 cm2. De asemenea, deschiderea fluxului de retur a aerului trebuie să fie de minim 500 cm2 pentru fiecare cutie de curățare și de minim 1000 cm2 în cazul plitei de gătit cu gaz.
  • Toate planurile de instalație sunt valabile și pentru extractorul cu ventilator integrat (nu vor mai fi necesare ventilatoarele adiacente și amortizoarele). De asemenea, în cazul modelelor cu recirculare, cutia de curățare a aerului poate avea poziții diferite, cum ar fi în plintă, în părțile laterale sau atârnând în jos.

Comentarii(0)

Comenteaza si tu

Alte articole pe aceeasi tema

Descoperă tehnologia TPB tech® pentru bucătăria ta KUXA!
16 iulie 2021

Îți poți închipui cum ar fi să gătești direct pe blatul de lucru, pe o suprafață netedă, fără ochiuri vizibile? TPB tech® este prima tehnologie pentru blaturile de lucru cu inducție integrată, unde poți găti în același loc în care toci alimentele sau servești masa. Inovația TPB tech®, concepută inițial pentru segmentul profesional de bucătărie, […]

Plitele cu hotă integrată BORA – răspunsuri la cele mai comune întrebări!
11 martie 2021

Plitele cu hotă încorporată BORA vin cu multiple avantaje, de la libertatea de proiectare, design-ul aparte și până la funcțiile inteligente care transformă gătitul într-o plăcere pentru toată lumea. Dar evident cel mai mare plus este de fapt eficiența incredibilă în eliminarea mirosului.    Află care sunt răspunsurile la cele mai des întâlnite întrebări legate […]

BORA Classic 2.0 – plită cu inducție și extractor integrat
25 februarie 2021

BORA Classic 2.0 – libertate și flexibilitate pentru bucătăria ta. Panoul de control central este revoluționar și nu se pierde niciun centimetru din zonele de gătit. BORA Classic 2.0 este, pe scurt, un sistem extrem de estetic, silențios și cu cea mai mare gamă posibilă de accesorii. KUXA studio este unic importator al produselor BORA […]

Contactati-ne la numarul de telefon:021 224 15 15