• Facebook

  • Facebook

  • Facebook

  • Facebook

  • Testimoniale

Programeaza-ti o intalnire 021 224 15 15

Despre bucatarii

BORA Classic 2.0 – plită cu inducție și extractor integrat

BORA Classic 2.0 – libertate și flexibilitate pentru bucătăria ta. Panoul de control central este revoluționar și nu se pierde niciun centimetru din zonele de gătit. BORA Classic 2.0 este, pe scurt, un sistem extrem de estetic, silențios și cu cea mai mare gamă posibilă de accesorii. KUXA studio este unic importator al produselor BORA în România.

Află în continuare de ce această plită îți va schimba complet experiența gătitului:

  • Sistem modular personalizabil

BORA Classic 2.0 oferă o gamă largă de zone de gătit la alegere, de la cele cu inducție, până la gaz sau chiar grill din oțel inoxidabil Tepan, care pot fi combinate după bunul plac cu sistemul de extracție. Se pot combina una, două, trei sau chiar mai multe zone de gătit.

 

  • Extractor cu control automat

Puterea de extracție a vaporilor se poate ajusta singură, în funcție de volumul acestora din procesul de gătire curent. Acest lucru îți oferă mai mult timp și concentrare pentru gătit, deoarece nu mai este nevoie să ajustezi manual intensitatea extracției.

 

 

  • Controlul precis al temperaturii

Grill-ul din Tepan oferă putere maximă, 2 zone mari de gătit și controlul precis și unic al temperaturii. Temperatura dorită poate fi setată direct până la ultimul grad și va rămâne menținută cu precizie. În plus, încălzirea rapidă la 250 °C în mai puțin de 5 minute economisește timp și energie.

 

 

  • Întreținere ușoară

Componentele care intră în contact cu vaporii de gătit, pot fi îndepărtate cu ușurință prin canalul de extragere al aerului și pot fi puse direct în mașina de spălat vase, unde ocupă puțin loc. În plus, inclusiv zona de gătit din Tepan se curăță ușor – se activează modul Clean din panoul de control, iar suprafața din oțel inoxidabil se poate curăța doar cu apă și un burete. Dacă în timpul gătitului se varsă lichide sau solide în duza de admisie, nu este o problemă – plita are integrată o tavă de scurgere care prinde toate resturile alimentare.

 

 

  • Design minimalist în montaj și funcționare

Plita BORA Classic 2.0 poate fi montată pe blat sau flush (la același nivel cu blatul), în funcție de materialul blatului. Liniile se continuă perfect și elegant cu designul bucătăriei, iar curățarea plitei se va realiza mult mai ușor în varianta flush. La capitolul funcționare, atunci când plita se află în modul stand-by, controalele display-ului sunt practic invizibile, iar atunci când este pornită, sunt redimensionate și controlate de un sistem de iluminare inteligent.

 

 

  • Libertate în proiectare

Fie că vorbim despre poziționarea pe insulă sau la geam, plita BORA este de neoprit. Designul bucătăriei nu trebuie sa fie modificat din cauza necesității unei hote. Mai mult, poți poziționa plita chiar la perete, iar în locul suspendatelor se poate opta pentru un joc volumetric de carcase decorative pentru un design modern/minimalist. Poți vedea mai multe proiecte cu BORA pe insulă, la geam sau la perete folosind filtrele cu același nume din categoria DETALII, chiar la noi pe site.

 

 

  • Panou de control intuitiv – sControl+

Modul de funcționare al controalelor se accesează printr-o zonă sensibilă la glisare verticală – mișcările în sus și în jos sunt intuitive pentru utilizator, la fel cum este și apăsarea. Toate funcțiile importante sunt accesate extrem de ușor, cu o simplă atingere.

 

 

 

  • Zonă de gătit extinsă

Datorită panoului de control central și dispunerii zonelor de gătit, plita BORA oferă spațiu suficient pentru 4 oale cu o dimensiune de până la 24cm. Zonele de gătit cu inducție sunt deosebit de mari și garantează că inclusiv oalele mari sunt încălzite constant și eficient, indiferent de conținutul acestora.

 

 

 

 

  • Volum minim

BORA Classic 2.0 funcționează întotdeauna cu un volum minim, chiar și când se află la treptele superioare de putere. Acest lucru se datorează fluxului optim de aer și utilizării unui ventilator extrem de silențios. Fără distrageri în timp ce gătești sau întreții conversații!

 

 

 

 

 

  • Eficiență energetică

Vorbind de o tehnologie de ultimă generație, plita BORA Classic 2.0 are o clasă de consum energetic cotată cu A+, cu un consum de 31 kWh pe an, ceea ce contribuie la reducerea costurilor.

 

 

 

 

Detalii tehnice despre plitele BORA Classic:

  • Se recomandă ca distanța minimă de la marginea frontală a blatului până la decupajul pentru inserția plitei să fie de minim 50 mm.
  • Există 7 zone de gătit modulare care pot fi compinate după bunul plac:
    • Plită BORA Classic suprafață inducție, cu 2 zone de gătit;
    • Plită BORA Classic inducție, cu 2 zone de gătit;
    • Plită BORA Classic cu spațiu pentru WOK, pe bază de inducție;
    • Plită BORA Classic Hyper electrică cu 2 zone de gătit: 1 inel/ 2 inele
    • Plită BORA Classic HiLight vitroceramică cu 2 zone de gătit: 1 inel/ 2 inele/ prăjitor;
    • Plită BORA Classic cu gaz, 2 ochiuri;
    • Plită BORA Classic Grill din oțel inoxidabil Tepan.

 

 

  • Există 4 variante de combinare a extractorului și plitelor:
    • extractor + plită;
    • plită + extractor + plită;
    • plită + extractor + plită + extractor + plită;
    • plită + extractor + plită + plită + extractor + plită;

 

 

 

 

  • Diferite planuri de instalare în funcție evacuarea plitei:
    1. BORA Classic 2.0 cu evacuare, montată pe un corp de mobilier la perete, cu ventilator de perete exterior ULA, amortizor rectangular USDF și fluxul de aer evacuat în partea dreaptă sub blatul de lucru – diametrul găurii pentru evacuare trebuie să fie ideal recomandat de minim 180 mm + este necesar un tub cu diametrul de 40 mm pentru linia de comandă și cablul de rețea.
    2. BORA Classic 2.0 cu evacuare, montată pe un corp de mobilier la perete, cu ventilator de perete exterior ULA, amortizor rectangular USDF și flux de aer evacuat către partea stângă a plintei – diametrul găurii pentru evacuare trebuie să fie ideal recomandat de minim 180 mm + este necesar un tub cu diametrul de 40 mm pentru linia de comandă și cablul de rețea.
    3. BORA Classic 2.0 cu evacuare, montată pe insulă cu ventilator de plintă ULS, amortizor rotund USDR50 și flux de aer evacuat prin podea, în partea stângă – este necesar montajul în podea, complet integrat în stratul de nivelare, alături de o gaură de aerisire cu dimensiunea de 310 x 155 mm.
    4. BORA Classic 2.0 cu evacuare, montată pe insulă cu ventilator pentru conducte ULI, două amortizoare rotunde USDR50 și flux de aer evacuat în partea dreaptă, sub podea – diametrul găurii pentru evacuare trebuie să fie ideal recomandat de minim 180 mm, iar aerul trebuie evacuat în linie dreaptă. În aceste cazuri, se recomandă a avea proiectul bucătăriei înainte de a finisa interioarele, chiar înainte de turna șapa.
    5. BORA Classic 2.0 cu recirculare, montată pe un corp de mobilier la perete, cu ventilator de plintă ULS, amortizor rectangular USDF și cutie de curățare a aerului ULBF – cutia de curățare a aerului trebuie să fie accesibilă, iar performanța optimă a filtrului se datorează conductei de 500 mm din fața acestuia. De asemenea, deschiderea fluxului de retur a aerului trebuie să fie de minim 500 cm2 pentru fiecare cutie de curățare și de minim 1000 cm2 în cazul plitei de gătit cu gaz.
    6. BORA Classic 2.0 cu recirculare, montată pe insulă, cu ventilator de plintă ULS, amortizor rectangular USDF și cutie de curățare a aerului ULB3X – cutia de curățare a aerului trebuie să fie accesibilă pentru a putea înlocui cartușele și filtrele fine. Spațiul recomandat este de 800 x 180 mm sau o zonă liberă de 500 cm2.
    7. BORA Classic 2.0 cu recirculare, montată pe insulă, cu ventilator de plintă ULS, amortizor rotund USDR50 și cutie de curățare a aerului ULB3X – cutia de curățare a aerului trebuie să fie accesibilă pentru a putea înlocui cartușele și filtrele fine. Spațiul recomandat este de 800 x 180 mm sau o zonă liberă de 500 cm2.
    8. BORA Classic 2.0 cu recirculare dublă, montată pe insulă, cu ventilator de plintă ULS, amortizoare rectangulare USDF și cutii de curățare a aerului ULB3X – cutiile de curățare a aerului trebuie să fie accesibile pentru a putea înlocui cartușele și filtrele fine. Spațiul recomandat este de 800 x 180 mm sau o zonă liberă de 500 cm2.

 

 

 

Comentarii(0)

Comenteaza si tu

Alte articole pe aceeasi tema

Descoperă tehnologia TPB tech® pentru bucătăria ta KUXA!
16 iulie 2021

Îți poți închipui cum ar fi să gătești direct pe blatul de lucru, pe o suprafață netedă, fără ochiuri vizibile? TPB tech® este prima tehnologie pentru blaturile de lucru cu inducție integrată, unde poți găti în același loc în care toci alimentele sau servești masa. Inovația TPB tech®, concepută inițial pentru segmentul profesional de bucătărie, […]

Plitele cu hotă integrată BORA – răspunsuri la cele mai comune întrebări!
11 martie 2021

Plitele cu hotă încorporată BORA vin cu multiple avantaje, de la libertatea de proiectare, design-ul aparte și până la funcțiile inteligente care transformă gătitul într-o plăcere pentru toată lumea. Dar evident cel mai mare plus este de fapt eficiența incredibilă în eliminarea mirosului.    Află care sunt răspunsurile la cele mai des întâlnite întrebări legate […]

BORA Professional – plita cu inducție și extractor, visul oricărui bucătar profesionist
17 februarie 2021

BORA Professional – plita cu inducție și extractor pentru orice bucătar profesionist. Rezultatul a 10 ani de cercetare și dezvoltare reprezintă idealul pentru fiecare bucătar: performanță superioară, estetică extrem de funcțională și opt plite de gătit care pot fi combinate în mod aleatoriu pentru a permite libertatea de proiectare nelimitată și eficiența maximă a ventilației. […]

Contactati-ne la numarul de telefon:021 224 15 15