• Facebook

  • Facebook

  • Facebook

  • Facebook

  • Testimoniale

Programeaza-ti o intalnire 021 224 15 15

Despre bucatarii

Elemente tehnice și feronerie

Elementele tehnice pot face dintr-o bucătărie mică un spațiu folosit la maxim. Chiar și într-un spațiu mare sertarele cu amortizare, soluțiile de colț dau bucătăriei un plus de ergonomie și comfort. De aceea, feroneria este o componentă foarte importantă pentru funcționarea și organizarea bucătăriei dumneavoastră.

Există mai mulți producători de feronerie germani sau austrieci care acționează și pe piața din România: Blum, Hettich, Häfele. Toți aceștia au produse de calitate și soluții oarecum comparabile. Inovația tehnologică continuă ne-a adus produse deosebit de fiabile la prețuri rezonabile.  Decizia finală referitor la ce să includeți va trebui să o faceți împreună cu specialistul cu care veți lucra deoarece și bugetul este o constrângere.

Comentarii(0)

Comenteaza si tu

Alte articole pe aceeasi tema

Organizatoare și soluții pentru sertare
14 aprilie 2016

Accesoriile pentru sertare sunt foarte folositoare pentru că vă ajută să organizați mai ușor. Există tăvițe pentru tacâmuri, condimente sau alte mărunțișuri. Nu uitați să alegeți unele cu design plăcut.

Soluții pentru corpurile înalte
14 aprilie 2016

Accesorizarea corpurilor înalte permite crearea unor spații versatile de stocare unde puteți pune de la borcane mici la baxuri de apa. Sistemele cu extragere completă facilitează accesul și astfel toți cei 60 cm de adâncime ai corpului pot fi folosiți, chiar dacă ușa este îngustă. Sistem Descriere/Avantaje Imagine Sistem cămară complet extractabilă capacitate mare de încărcare: 100 kg; […]

Soluții de colț
13 aprilie 2016

Într-o bucătărie mică sau mare, utilizarea colțurilor printr-un mecanism ergonomic crează spații de depozitare accesibile care altfel ar fi slab utilizate sau chiar nefolosite.   Sistem Descriere/Avantaje Imagine Tăvi culisante LeMans asemeni sertarelor, aceste tăvi culisante instalate în spatele unei uși permit să trageți spre dvs. obiectele stocate pentru a alege ce vă trebuie;  sunt ideale pentru […]

Contactati-ne la numarul de telefon:021 224 15 15