• Facebook

  • Facebook

  • Facebook

  • Facebook

  • Testimoniale

Programeaza-ti o intalnire 021 224 15 15

Despre bucatarii

Glosar funcții mașină de spălat

Dispozitivul Start delay – permite programarea pornirii spălării cu până la 24 ore înainte. Această funcție este una dintre cele mai utile. Să ne imaginăm că seara terminați masa, puneți toate vasele în mașină dar nu demarați spălarea pentru că aveți bucătăria deschisă și vă deranjează zgomotul. În plus, poate înainte de culcare veți mai bea un pahar de lapte și nu vreți să-l spălați manual. Cel mai bine programați pornirea spălarii după ora culcării. Așa veți putea adăuga și paharul de lapte, nu există riscul să uitați să porniți mașina de spălat vase înaintea să mergeți la culcare și nici nu face zgomot cât vă uitați seara la un film.

Ciclul de spălare rapidă de aproximativ 30 de min este rapid și eficace, mai ales pentru pahare și farfurii ușor murdărite.

Programul eco permite reducerea consumului de energie electrică cu circa 20%, eliminând ultima fază de uscare forțată a vaselor.

Ciclul paharelor la 45° C utilizează un flux delicat de apă ideal și pentru paharele mai fragile.

Încărcarea pe jumătate – prin functia de încărcare 1/2 fluxul de apă este deviat către singura rampă superioară, în același timp cu jeturile care sunt direcționate spre coșul inferior în zona coșului superior, echilibrându-l. Pentru o spălare de la unu la șapte seturi este posibilă utilizarea doar a coșului superior și selectarea tastei de încarcare pe jumătate pentru a economisi apă și energie electrică.

Acoustic comfort – pentru reducerea vibrațiilor structurii au fost realizate canale de-a lungul pereților cuvei de oțel inoxidabil 18/10 AISI 304, care este îmbrăcată la exterior cu un material antifonic multistrat.

Programul automat – alege durata și temperatura de spălare în funcție de cantitatea reală de murdărie folosind un senzor optic ce măsoară opacitatea apei de spălare, garantând cele mai bune rezultate cu un minim consum și cu maximă încredere.

Comentarii(0)

Comenteaza si tu

Alte articole pe aceeasi tema

Mașina de spălat vase vs. spălarea vaselor de mână
17 iunie 2021

Tehnologia a avansat atât de mult în zilele noastre, încât majoritatea proiectelor de bucătărie includ acum și o mașină de spălat vase. Designerii noștri îți vor recomanda întotdeauna acest aparat electrocasnic datorită numeroaselor sale avantaje – cost, aspect elegant (toate vasele murdare sunt ascunse), eficiență și igienă. Încă mai susții spălarea vaselor de mână? Descoperă […]

Cum se întreține o mașina de spălat vase?
18 aprilie 2016

Pentru ca vasele să fie într-adevăr strălucitoare trebuie să folosiți câteva produse care vor ajuta mașina de spălat vase să funcționeze la capacitate maximă. Este indicat să folosiți separat cele 3 produse și să evitați tabletele all-in-one. Acestea vor fi mai scumpe și nu vor da aceleași rezultate. Duritatea apei de spălare depinde de zona geografică […]

Incărcarea mașinii de spalat vase
17 aprilie 2016

Încărcarea maşinii de spălat vase nu este dificilă, dar o încărcare corectă poate ajuta la obţinerea unor vase mai curate. Distribuirea vaselor în maşina de spălat se face în funcţie de: tipul acestora (pahare, ceşti, farfurii, tacâmuri), materialul din care sunt realizate, gradul de murdărie sau în funcţie de însuşirile lor particulare (sunt pictate, decorate, suflate cu argint etc.) […]

Contactati-ne la numarul de telefon:021 224 15 15