• Facebook

  • Facebook

  • Facebook

  • Facebook

  • Testimoniale

Programeaza-ti o intalnire 021 224 15 15

Despre bucatarii

Ce dimensiune de plită vă este necesară?

Acest lucru depinde de cât și ce doriţi să gătiţi. Plitele încorporate variază de la unul la şase ochiuri cu suporturi speciale însă cele mai comune sunt plitele cu patru ochiuri. Dacă nu gătiţi feluri de mâncare complexe pentru multe persoane veţi alege probabil o plită cu 4 ochiuri. Acestea se potrivesc  în majoritatea bucătăriilor fiind suficient de mari pentru orice familie cu excepţia celor foarte numeroase.

Dacă dispuneţi de un spaţiu limitat şi nu gătiți feluri elaborate puteți opta pentru o plită cu două ochiuri. Nu vă faceţi griji, dacă sunteţi creativi veţi constata că până şi masa de duminică poate fi gătită utilizând numai două ochiuri.

Optați pentru o plită cu 5 ochiuri dacă gătiți pentru multe persoane în oale mari, aveți nevoie de un ochi foarte puternic pentru gătirea la wok. Un plus de flexibilitate chiar și pentru o plită cu 4 ochiuri o oferă plitele full-induction sau flex-induction care permit amplasarea vaselor oriunde pe plită.

Dacă vă doriți un spațiu de gătit personalizat și flexibil cea mai bună soluție este utilizarea plitele Domino. Acestea se pot combina pentru a genera un spațiu de gătit perfect adaptat cerințelor dumneavoastră. Puteți aici alege și combina între plite pe gaz, plite pe inducție, plite teppan yaki, friteuse, grill electric.

Există și varianta plitelor mixte. Adică două ochiuri gaz și două electrice sau combinație de două ochiuri inducție și două vitroceramice.

Nu uitaţi – puteţi adăuga o piesă domino la plita dumneavoastră. Dacă de exemplu aveţi o plită ceramică cu inducţie însă aţi dori şi un arzător wok, domino-ul este soluţia potrivită. Indiferent ce stil de gătit aveţi, există multe opţiuni flexibile dintre care puteţi alege.

Cea-mai-buna-plita-electrica-73d064d2897e7d9eb6181a6d0c380f0cd

Comentarii(0)

Comenteaza si tu

Alte articole pe aceeasi tema

Descoperă tehnologia TPB tech® pentru bucătăria ta KUXA!
16 iulie 2021

Îți poți închipui cum ar fi să gătești direct pe blatul de lucru, pe o suprafață netedă, fără ochiuri vizibile? TPB tech® este prima tehnologie pentru blaturile de lucru cu inducție integrată, unde poți găti în același loc în care toci alimentele sau servești masa. Inovația TPB tech®, concepută inițial pentru segmentul profesional de bucătărie, […]

Plitele cu hotă integrată BORA – răspunsuri la cele mai comune întrebări!
11 martie 2021

Plitele cu hotă încorporată BORA vin cu multiple avantaje, de la libertatea de proiectare, design-ul aparte și până la funcțiile inteligente care transformă gătitul într-o plăcere pentru toată lumea. Dar evident cel mai mare plus este de fapt eficiența incredibilă în eliminarea mirosului.    Află care sunt răspunsurile la cele mai des întâlnite întrebări legate […]

BORA Classic 2.0 – plită cu inducție și extractor integrat
25 februarie 2021

BORA Classic 2.0 – libertate și flexibilitate pentru bucătăria ta. Panoul de control central este revoluționar și nu se pierde niciun centimetru din zonele de gătit. BORA Classic 2.0 este, pe scurt, un sistem extrem de estetic, silențios și cu cea mai mare gamă posibilă de accesorii. KUXA studio este unic importator al produselor BORA […]

Contactati-ne la numarul de telefon:021 224 15 15