Programeaza-ti o intalnire +4021 224 15 15

Filmari/sedinte foto

Reclama dumneavoastra trebuie sa fie filmata intr-o bucatarie? Bucataria aceea trebuie sa indeplineasca o serie de cerinte asa cum sunt dorintele regizorului? Ati vazut atatea si niciuna nu corespunde? Considerati ca ati solutia chiar acum. La KUXA studio puteti alege din 13 bucatarii clasice si moderne pe aceea care se potriveste cel mai bine dorintele si exigentelor dumneavoastra. In plus, putem face mici reconfigurari atunci cand este nevoie. Iar daca totusi se intampla ca niciuna sa nu fie potrivita va putem indruma catre clientii nostri, proprietari ai unor bucatarii de vis.

"A fost o placere sa colaboram cu KUXA, de la primul contact si pana la... imbratisarea de ramas bun. Au fost 3 zile de shooting in care nici nu am simtit ca lucram. Ne-am simtit ca niste oaspeti speciali si vom reveni cu drag si pentru proiectele noastre viitoare."
Alexandra Stoica, Gourmet de Strut

"La KUXA Events, atat eu cat si prietenii mei ne simtim ca acasa si asta este ingredientul secret al acestui loc care aduce atat de multa fericire celor care-i trec pragul."
Laura Cosoi

As dori sa primesc o oferta pentru un eveniment culinar in spatiul KUXA Events.

Sunt de acord sa transmit datele mele personale catre KUXA studio
Politica de confidentialitate si securitate a datelor