Programeaza-ti o intalnire +4021 224 15 15

CURSURI DE GATIT CU CHEF DANIEL WENDORF

Artizanul si fondatorul Artisan Cooking Classes, Cheful Daniel Wendorf este din Hamburg, Germania. Invitat aici in 2008 sa ajute la dezvoltarea conceptului La Mandragora, s-a indragostit de Romania.
Daniel este un personaj fascinant, extrem de organizat si un om cu simtul umorului. In viziunea lui fiecare eveniment trebuie sa fie o experienta desavarsita. Isi sustine evenimentele in limba engleza, germana chiar si in limba romana.

Daniel Wendorf are o experienta culinara de aproape 20 ani si a lucrat pentru:

CURSURI DE GATIT

Pentru pasionati, amatori, cunoscatori sau doar admiratori ai gastronomiei, cursurile de gatit la ARTISAN COOKING CLASSES sunt deschise pentru rezervari individuale.

Fiecare curs are o tematica diferita, meniuri diferite, toate dupa un concept construit astfel incat atat incepatorii cat si avansatii in ale bucatariei sa traiasca o experienta delicioasa pe care o pot reproduce apoi acasa. Gatim impreuna degustand vinuri excelente romanesti si savuram impreuna propriile creatii.

Ma intereseaza detalii despre acest curs: https://www.artisan-cooking.ro/adulti

"Am organizat ateliere in cadrul KUXA Events si publicul a fost incantat. Sala aerisita, statii individuale de lucru, accesul facil la echipamente de renume, precum si staff-ul amabil au fost punctele forte care recomanda KUXA Events pentru evenimente corporate sau amatori."
Dan Radu, ICEP HOTEL SCHOOL

"Un spatiu atat de bine dotat, atat de elegant, rafinat estetic dar cald si primitor in acelasi timp transmite catre clientii mei profesionalism si incredere. De cand am intrat prima data am hotarat ca aceasta colaborare va fi pe termen lung."
Mihaela Brailescu, Plant Based Foodie & Recipe developer

"KUXA implineste intr-un mod minunat nevoile atelierelor noastre de gatit. E clar locul din Bucuresti pe care il preferam pentru evenimentele noastre."
Diana Luppa, Presedinte Asociatia Vegetarienilor din Romania

As dori sa primesc o oferta pentru un eveniment culinar in spatiul KUXA Events.

Sunt de acord sa transmit datele mele personale catre KUXA studio
Politica de confidentialitate si securitate a datelor