Programeaza-ti o intalnire 021 224 15 15

Cursuri de gatit

Numarul mare de participanti la cursurile de gatit din ultimii ani, ne-a demonstrat ca arta gatitului a devenit un hobby atat pentru femei cat si pentru barbati iar atelierele culinare ale ale renumitului Joseph Hadad ne-au adus la masa oameni minunati, pasionati si extrem de talentati.

CURSURI DE GATIT CU CHEF JOSEPH HADAD - O IDEE DE CADOU SAVUROASA!

Cooking with Joseph este concept creat de echipa KOON si este primul program de cursuri de gatit al reputatului chef Joseph Hadad. Experienta de peste 30 de ani in gastronomia gourmet si nenumaratele solicitari de a-si divulga din secretele sale culinare au fost ingredientele care l-au convins iasa din bucataria restaurantului pentru care il conduce si sa ii invete si pe altii tainele gastronomiei de top.

Cursuri de gatit

Ma intereseaza detalii despre acest curs: contact@koon.ro

"Am organizat ateliere in cadrul Kuxa Events si publicul a fost incantat. Sala aerisita, statii individuale de lucru, accesul facil la echipamente de renume, precum si staff-ul amabil au fost punctele forte care recomanda Kuxa Events pentru evenimente corporate sau amatori."
Dan Radu, ICEP HOTEL SCHOOL

"Un spatiu atat de bine dotat, atat de elegant, rafinat estetic dar cald si primitor in acelasi timp transmite catre clientii mei profesionalism si incredere. De cand am intrat prima data am hotarat ca aceasta colaborare va fi pe termen lung."
Mihaela Brailescu, Plant Based Foodie & Recipe developer

"Kuxa implineste intr-un mod minunat nevoile atelierelor noastre de gatit. E clar locul din Bucuresti pe care il preferam pentru evenimentele noastre."
Diana Luppa, Presedinte Asociatia Vegetarienilor din Romania

As dori sa primesc o oferta pentru un eveniment culinar in spatiul Kuxa Events.