Programeaza-ti o intalnire +4021 224 15 15

RASPUNSURI LA INTREBARILE TALE

De cand facem bucatarii si cate am facut?

Am inceput in 2009, ne-am format in perioada de criza economica si am crescut de la an la an avand tot timpul in vedere calitatea serviciilor si satisfactia clientilor. Suntem singurii de pe piata care monitorizam efectiv calitatea serviciilor prin intermediul formularelor de feedback, care se trimit automat pentru fiecare client, la fiecare faza a procesului: dupa prima vizita, dupa primirea ofertei si post-instalare.

Am facut peste 5000 de bucatarii, iar echipa de baza cu care am pornit se regaseste si astazi in cadrul firmei. Investim in oameni si educam talente. Acesta probabil este cel mai mare atu al nostru.

Cat costa o bucatarie KUXA?

Este foarte greu de estimat costul unei bucatarii inainte de a avea o discutie cu clientul in magazin. In afara de constrangerile spatiului, trebuie tinut cont si de optiunile fiecaruia in alegerea finisajelor, sistemelor si a accesoriilor. Daca adaugam blatul de lucru putem ajunge si la un buget triplu fata de o configuratie de baza, asadar orice estimare inaintea unei discutii este irelevanta si chiar o consideram a fi o abordare lipsita de profesionalism.

Ce inseamna o bucatarie de calitate si de ce costa mai mult?

Este destul de simplu de inteles: durabilitatea. Un producator local va face o bucatarie cu materiale, care la prima vedere sunt aceleasi. Veti auzi, chiar fara sa intrebati, fel si fel de termeni si marci: PAL, MDF, amortizoare, Aventos, Blum, Hettich, etc. Nu toate materialele, desi au acelasi nume, au si aceeasi calitate. Mobilierul KUXA are o durata de viata de peste 15 ani si rezista cam de 3 ori mai mult fata de mobilierul unui producator local.

De ce nu pot sa vin pur si simplu in magazin si trebuie sa programez o vizita?

Oricine este binevenit sa ne calce pragul si puteti veni oricand. Insa, daca doriti sa discutam un proiect de bucatarie, prima vizita este extrem de importanta. Acela este momentul in care veti fi ascultat cu atentie pentru definirea coordonatelor proiectului. Tocmai de aceea, recomandam clientilor sa sune sau sa ne scrie, inainte de a veni la showroom, ca sa ne asiguram ca un designer isi poate aloca tot timpul necesar unei astfel de intalniri. Prima vizita dureaza aproximativ o ora.

Aveti locuri de parcare pentru vizitatori?

Bucuresti: imediat dupa ce treceti de magazin pe strada cu sens unic pe care se afla acesta, exista un gang unde avem doua locuri de parcare pentru vizitatori. Acestea sunt oferite, prioritar, clientilor cu programare - un alt motiv pentru a ne suna inainte de a ajunge. Avem si statie de incarcare pentru vehicule electrice.

Timisoara: avem 7 locuri de parcare in parcare imobilului. Accesul este controlat de o bariera ce se afla pe strada laterala dupa punctul EasyBox. Desginerul dvs. va va transmite si un link prin care veti putea deschide chiar dvs. bariera. Exista si aici o statie de incarcare pentru masini electrice.

Brasov: sunt locuri de parcare pe noul Bd. Camil Petrescu care trece prin fata magazinului. Statie de incarcare electrica se gaseste in parcarea Coresi Mall ce se afla la doar cateva minute de mers pe jos.

Cluj: imediat dupa showroom este un gang care duce in spatele cladirii unde veti putea parca in siguranta si chiar incarca masina dvs. electrica daca doriti.

Cine sunt clientii KUXA?

Clientii nostri nu vin doar sa cumpere mobila pentru a acoperi o necesitate, ci vor un proiect deosebit, ergonomic si care sa-i reprezinte. Clientii nostri cauta un partener, care stie sa asculte si sa lucreze pentru punerea in practica a ideilor lor, nu cineva care sa-si impuna ideile sau care face proiecte pe banda rulanta. Cu alte cuvinte, clientii nostri sunt aceia care apreciaza experienta KUXA si valoarea serviciilor oferite de noi.

Ce inseamna un proiect de bucatarie?

In primul rand, pentru un proiect reusit, este absolut necesar, sa lucrati cu un consultant cu experienta, care sa stie sa se conecteze cu clientul si sa inteleaga exact nevoile acestuia. Designerul bucatariei trebuie sa gaseasca solutii ergonomice, estetice si in buget, ceea ce presupune si foarte multe cunostinte tehnice. Mai mult, tot ce discutati in showroom trebuie transpus exact in momentul instalarii, ceea ce presupune ca aveti nevoie de o echipa competenta si completa: de la designer la montatori.

Imi fac o casa, cand trebuie sa vizitez magazine de bucatarii?

Ideal este sa aveti o idee despre organizarea spatiului dedicat bucatariei inca din faza de proiectare. Vreti o bucatarie deschisa? Trebuie sa va ganditi si la sistemul de ventilatie, instalatiile electrice, scurgerea si alimentarea cu apa. Chiar si pozitionarea caloriferelor poate crea, mai tarziu, probleme. Nu este niciodata prea devreme sa va ganditi la mobilarea bucatariei. Intalnim multe cazuri in care clientii fie trebuie sa aduca modificari spatiului, ceea ce presupune cheltuieli suplimentare fie sa accepte o solutie de compromis, renuntand la unele din dezideratele acestora.

Cat timp dureaza pana voi avea bucataria instalata?

Din momentul semnarii contractului, perioada de instalare poate fi intre 8 si 12 saptamani, in functie de frontul si fabricantul ales sau suprapunerea perioadei de productie cu cea de vacante. Daca aveti nevoie de o bucatarie foarte repede, dar, totuși, vreti un produs de calitate, sfatul nostru este sa nu luati o decizie pripita. Va putem oferi, noi, o bucatarie temporar, pana cand va soseste mobilierul mult visat.

Ce trebuie sa stiu inainte sa vin in magazin?

Dumneavoastra nu trebuie sa va preocupati prea tare, deoarece noi va asistam pe perioada intregului proces. Este bine, insa, sa faceti niste poze ale spatiului (daca este intr-un stadiu in care sa se poata fotografia) si sa faceti niste masuratori, avand in vedere toate cotele, inclusiv pozitionarea instalatiilor (nu uitati de gaura de hota) si inaltimea glafurilor de la geam. Daca ati uitat ceva, nu va faceti griji, inaintea lansarii comenzii, oricum, venim noi si masuram spatiul.

Puteti sa imi masurati voi spatiul?

Daca nu doriti sa va masurati spatiul inainte de prima vizita putem sa facem noi acest lucru contra unei taxe de masuratori, suma pe care nu o pierdeti si care se va deduce din valoarea bucatariei.

Ce influenteaza pretul mobilierului de bucatarie?

Pretul unei bucatarii este puternic influentat de optiunile clientului. Cat de mult? Haideti sa facem un experiment!

O bucatarie in L de aproximativ 3.0m x 2.4m, intr-o configuratie de baza, cu blat laminat, are un pret de lista de aproximativ €3300 (1.0x), dar valoarea acesteia se poate modifica drastic dupa cum urmeaza:

€5000 (1.5x) varianta de baza + corp de colt cu sistem, sertare mari si jolly;
€6600 (2.0x) varianta anterioara + insula cu loc de luat masa
€10000 (3.0x) varianta anterioara + front lacuit, manere aplicate pe cant, mecanisme cu deschidere verticala pentru corpurile suspendate
€15000 (4.5x) varianta anterioara + corpuri suspendate cu jaluzele electrice si inlocuire blat laminat cu blat de cuart

Adica in acelasi spatiu, valoarea mobilierului poate fi de 4,5 ori mai mare in functie de configuratie si dotare.

La KUXA, dupa ce intelegem ce este important pentru dumneavoastra vom incerca o configuratie care sa optimizeze bugetul pe elementele cele mai importante pentru client.