Programeaza-ti o intalnire +4021 224 15 15

SERVICIILE OFERITE DE KUXA studio

UN MOBILIER DE CALITATE TREBUIE INSOTIT INTOTDEAUNA DE SERVICII DE CALITATE. DIN CUNOSTINTELE NOASTRE, SUNTEM SINGURII DIN PIATA CARE MONITORIZAM SERVICIILE OFERITE PE TOATA DURATA COLABORARII CU CLIENTUL.

Consultanta
Consultanta

Echipa noastra va ofera consultanta in alegerea bucatariei in functie de nevoile dar mai ales gusturile dumneavoastra. Pentru ca bucataria este una din cele mai importante incaperi ale casei, unde conteaza atat aspectul cat si functionalitatea, trebuie sa stabilim impreuna toate detaliile. Realizarea unui proiect adecvat necesita in primul rand un consultant cu experienta si cu bune abilitati de comunicare. Pentru reusita proiectului este de asemenea necesara determinarea compromisului ideal dintre:

  • - nevoile estetice
  • - cerintele de depozitare / echipare
  • - regulile de ergonomie
  • - constrangerile tehnice
  • - forma spatiului
  • - buget
Proiectare
Proiectare

Designerii nostri sunt pregatiti sa ofere solutii inteligente pentru a crea un spatiu armonios si ergonomic in bucataria dumneavoastra. Schita se face asistata de calculator, in timp real. Veti vedea in 3D mobilierul dumneavoastra inainte de a-l comanda. Tot ce aveti de facut este sa aduceti o schita a spatiului in care sa fie figurate dimensiunile incaperii, pozitionarea usilor, ferestrelor si a racordurilor la utilitati. Pentru ca cerintele sa fie reflectate in configuratia finala a mobilierului, colaborarea cu dumneavoastra in faza de proiectare este foarte importanta.

Masuratori
Masuratori

Acordam o mare atentie masuratorilor la fata locului pentru ca mobilierul de bucatarie trebuie sa se potriveasca la milimentru. Pentru aceasta folosim instrumente de inalta precizie care ne ajuta sa croim bucataria perfecta pentru spatiul dumneavoastra.

Instalare
Instalare

Echipa noastra de montaj lucreaza la cel mai inalt nivel de profesionalism si nu ii va dezamagi nici pe cei mai pretentiosi dintre dumneavoastra. Mobila vine din Germania gata asamblata iar montatorii nostri vor aseza corpurile pe pozitie, vor instala blatul si aparatura. Acest mod de lucru asigura o calitate si precizie imposibil de egalat in conditiile in care majoritatea comerciantilor propun livrarea mobilierului in piese separate si asamblarea acestuia direct la domiciliul clientului. Consideram de asemenea esentiala buna colaborare dintre proiectant si echipa de montaj. Aceasta colaborare este sudata pe parcursul a sute de bucatarii realizate impreuna.