Programeaza-ti o intalnire +4021 224 15 15

DESPRE NOI

KUXA studio va ofera gama completa de bucatarii clasice si moderne complet echipate, produse in Germania si croite perfect pentru spatiul dumneavoastra.

Showroom-ul nostru din Bucuresti a fost infiintat în 2008 si functioneaza cu o echipa bine inchegata de-a lungul a cateva mii de bucatarii proiectate si instalate cu grija – mai ales datorita faptului ca fiecare membru pune suflet in activitatea desfasurata.

Pe langa seriozitate, profesionalism si punctualitate, va oferim si cele 3 GARANTII:

  • Garantia pretului:

    KUXA studio va garanteaza ca oferta noastra este cea mai competitiva de pe piata. Daca aveti o alta oferta pentru mobilier de bucatarie de calitate similara la un pret mai avantajos, noi va vom face o oferta si mai buna! Ceea ce este important sa retineti cand faceti o comparatie este ca noi va oferim in echiparea standard accesorii pe care in alta parte le gasiti ca optionale, la cost suplimentar.

  • Garantia serviciului:

    KUXA studio va ofera servicii complete si profesioniste. Va vom trata exact asa cum trebuie sa fie tratat orice client, fie in Romania, fie in Germania. Vom fi partenerul dumneavoastra in proiectul de mobilare a bucatariei si vom face in asa fel încat dumneavoastra sa va puteti concentra asupra lucrurilor cu adevarat importante.

  • Garantia calitatii:

    Toate produsele noastre sunt fabricate in Germania. Mobilierul are o garantie de 5 ani. Procesul de productie automatizat, controlul calitatii incepand cu furnizorii furnizorilor si cele 50 de verificari din timpul procesului de productie sunt garantia calitatii.

Modul nostru de lucru

Echipa KUXA Bucuresti

Echipa KUXA Timisoara

Echipa KUXA Brasov

Echipa KUXA Cluj-Napoca