• Facebook

  • Facebook

  • Facebook

  • Facebook

  • Testimoniale

Programeaza-ti o intalnire 021 224 15 15

Despre bucatarii

Cel mai rezistent blat de bucătărie – DEKTON (porțelan)

DEKTON-ul are o serie de proprietăți care îl fac unic în amenajări interioare, dar, datorită rezistenței sale la razele solare, este o soluție recomandată și pentru suprafețe exterioare.

Cel mai rezistent blat de bucătărie - DEKTON, vino să-l testezi

Această nouă suprafață ultracompactă este cel mai rezistent material la zgârieturi de pe piață în acest moment, creat prin combinația inovatoare a mai mult de 20 de minerale, utilizate în producția de plăci de porțelan, sticlă și suprafețe de cuarț.

Pentru prelucrarea DEKTON-ului se folosește tehnologia exclusivă PST, un proces tehnologic ce sintetizează particulele minerale astfel încât să se omogenizeze și să-și schimbe structura internă, accelerând modificările metamorfice pe care le-ar suferi piatra naturală de la expunerea la presiune și temperaturi ridicate în mii de ani.

Prezintă o porozitate practic nulă, lipsa micro-defectelor și a rășinii în compoziție îl clasează în topul celor mai igienice blaturi de bucătărie.

Extrem de rezistent la radiații ultraviolete, culoarea sa nu va dispărea sau degrada în timp. Datorită rezistenței ridicate la foc și căldură, vasele fierbinți pot fi așezate direct pe suprafața blatului fără a vă face griji de deteriorare.

Nu se pătează cu nicio substanță din bucătărie, nu necesită întreținere și nu se deteriorează – va arăta la fel și peste 20 de ani.

În plus, oferă posibilități aproape nelimitate în ceea ce privește designul, cu zeci de culori disponibile. Cel mai rezistent blat de bucătărie este și ușor, astfel că nu va încărca mobila și este foarte flexibil în ceea ce privește dimensiunile (placa maximă 320cm x 144cm), grosimea (între 3 și 30 mm).

Avantaje

  • nu necesită întreținere specială;
  • nu se pătează cu nici o substanță din bucătărie;
  • nu se deteriorează – va arăta la fel și peste 20 de ani;
  • deși este cel mai rezistent blat de pe piață este de asemenea și cel mai ușor, nu va încărca mobila;
  • disponibil în zeci de variante de culoare.

Dezavantaje

  • este un material scump.

Folosește filtru aici Tip Blat-DEKTON pentru mai multe realizări marca KUXA studio cu cel mai rezistent blat de bucătărie, blatul din porțelan.

Comentarii(0)

Comenteaza si tu

Alte articole pe aceeasi tema

Descoperă tehnologia TPB tech® pentru bucătăria ta KUXA!
16 iulie 2021

Îți poți închipui cum ar fi să gătești direct pe blatul de lucru, pe o suprafață netedă, fără ochiuri vizibile? TPB tech® este prima tehnologie pentru blaturile de lucru cu inducție integrată, unde poți găti în același loc în care toci alimentele sau servești masa. Inovația TPB tech®, concepută inițial pentru segmentul profesional de bucătărie, […]

Blat din laminat
20 aprilie 2016

Această opțiune necostisitoare este o alegere foarte populară pentru blaturile de bucătărie și vine într-o varietate imensă de culori și texturi. Nu este foarte rezistent, se poate zgâria sau arde dacă nu este utilizat corespunzător și evident că cele mai ieftine sunt și cele mai slabe din punct de vedere al rezistenței în timp. Sunt însă multe […]

Blat din porțelan
08 aprilie 2016

Blaturile din porțelan sunt cea mai nouă inovație tehnologică în domeniu. Produsul multi-strat are caracteristici extraordinare, cuplând elasticitatea aluminiului și bachelitei, cu duritatea extremă a porțelanului. Blaturile cu suprafața de lucru din porțelan sunt foarte ușoare cu o greutate specifică de maxim 30kg/m2 dar cu toate acestea rezistă impactului unui ciocan. Materialul nu este poros […]

Contactati-ne la numarul de telefon:021 224 15 15