• Facebook

  • Facebook

  • Facebook

  • Facebook

  • Testimoniale

Programeaza-ti o intalnire 021 224 15 15

Despre bucatarii

Planificarea spațiului de depozitare de sub blat

Depozitarea sub blat este convenabilă în special pentru articolele grele precum aparatura electrică, oalele, tigăile şi tăvile pentru cuptor. Alegeți sertare cu extensie totală și soluții inteligente de compartimentare interioară care vor asigura ordine permanentă. Produsele de genul sticlelor cu vin şi legumelor care nu trebuie puse în frigider vor necesita de asemenea spaţiu sub blat.

În ceea ce priveşte sticlele, de exemplu, dulapul nu este realmente o soluţie, pentru că nu puteţi vedea sticlele din fundul acestuia. Gândiţi-vă mai degrabă la un dulap de tip sertar sau poate la un cărucior ce poate fi tras în afară. Dacă vă plac mult vinurile puteţi apela la frigidere speciale integrate în mobilier în care să vă păstrați colecția în condiții optime.

Majoritatea tacâmurilor vor fi depozitate de asemenea sub blat. Încercaţi să le depozitaţi în apropiere de mașina de spălat vase și de chiuvetă pentru a le pune într-un loc convenabil după ce le-aţi curăţat. Țineți totuși cont că acestea nu pot sta nici foarte departe de locul unde se servește masa. Sertarele rămân cea mai bună opţiune de depozitare a tacâmurilor.

Puteţi pune ustensilele pe care le utilizaţi cel mai des pe o bară pe care o puteţi plasa deasupra spațiului de lucru principal pentru un acces facil.

stauraum8_big Solutii organizare sertare stauraum9_big Sertar tip camara cu capac din plastic Organizator universal cu partitii din lemn masiv Organizator tacamuri cu suport din lemn pentru borcane condimente

Comentarii(0)

Comenteaza si tu

Alte articole pe aceeasi tema

Fluxul productiv
01 aprilie 2016

Fluxul normal al activității în bucătărie este următorul: Frigider/ cămară: scoaterea alimentelor din locul de depozitare Blat de lucru: tocarea legumelor, pregătirea mâncării Plită/ Cuptor: gătirea Chiuvetă / Mașină de spălat vase: spălarea vaselor De reținut: – zonele trebuie bine delimitate, așezate într-o ordine rațională, să fie aproape și să țineți curat tot timpul. – […]

Planificarea spațiilor de depozitare de deasupra blatului
31 martie 2016

Dat fiind că spațiul de sub blat va fi utilizat mai ales pentru dulapuri, depozitarea deasupra blatului se poate dovedi un proces mai creativ. Articolele depozitate nu sunt la fel de grele şi sunt uneori decorative şi potrivite pentru a fi expuse. Gândiţi-vă de pildă la farfurii şi pahare frumoase şi la suporturi de mirodenii. Există […]

Planificarea spațiilor de depozitare
26 martie 2016

Un pas important în planificarea noii dumneavoastră bucătării este planificarea unui spaţiu de depozitare suficient pentru a corespunde nevoilor. Configurația încăperii permite mai multe variante de aranjare a mobilierului. Dintre acestea, trebuie aleasă opțiunea care se potrivește cel mai bine stilului de viață al utilizatorului. Imaginea de mai jos vă prezintă principiile de bază ale depozitării.

Contactati-ne la numarul de telefon:021 224 15 15